Till Lindemann se dal na hip hop a latex

Deska Rammstein je nahraná, vyjde v dubnu, tak si zpěvák Till Lindemann odskočil od plotny k dalšímu vedlejšáku. K překvapení všech zalovil v hiphopovém žánru, takže Tilla v klipu podpořil rapper Haftbefehl. Co už nikoho moc nepřekvapuje značná mírka kontroverze a úchyláren, které celý vizuál provází. 


Chytlavé fick, fick, fick Mathematik i nerodilému mluvčí napoví, že tady pro konzervy nebude místo. A také že není. 
Till v klipu vystřídá několik rolí, a to od školačky v uniformě až po školačkou zaujatého týpka. Právě tahle zápletka má svůj šťastný a patřičně prverzní happyend!
Dokonce nemůžeme nechat bez povšimnutí, že se Till v několika záběrech narval do latexové uniformy pro roztleskávačky české výroby. Ta na sobě nese roztomilý název CUNTS. Pokud byste byli tak oddaní fanouškové nebo... no to je už jedno, na co ji využijete, můžete si ji objednat ZDE

Otázkou ale stále zůstává, jestli je tohle opravdu jen plácnutí do vody nebo Till něco chystá. Co si budem, na jeho projekt Lindeman, který spískal spolu s Peterem Tägtgrenem, dodnes rádi vzpomínáme, takže bychom se případnému dalšímu dílku rozhodně nebránili. 

       

Foto: hololatex.com